به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی میل، کنسروهای ماهی تن، 100 برابر حد مجاز حاوی روی هستند و با مصرف تن کنسرو شده، وارد دستگاه گوارش و روده افراد شده و توانایی آنها را در جذب مواد مغذی، دستخوش تغییر می کند. همچنین بنا به گفته محققان، این شرایط می تواند روده های افراد را نفوذپذیرتر کرده و اجازه ورود مواد سمی را به جریان خون دهد. در واقع ترکیبات مضری که نباید وارد جریان خون شوند، از روده عبور کرده و خون را مسموم می کنند.
سندرم روده نشت کننده از نظر پزشکی، چندان قابل تشخیص نیست، اما برخی از محققان مدعیاند که بیماریهایی چون ام اس و خستگی مزمن، در اثر واکنشهای سیستم ایمنی بدن به مواد جذب شده از طریق رودههای پرمنفذ به درون جریان خون، به وجود میآیند.
وجود بیش از حد ماده معدنی روی در بدن باعث ایجاد صرع، تب، تهوع و ضعف و غش می شود. این محققان به بررسیهای کنسرو ذرت شیرین، مارچوبه، مرغ و ماهی تن پرداختند و متوجه شدند که ماهی تن، سپس مرغ و مارچوبه و در نهایت ذرت شیرین از نظر محتوای روی، در وضعیت نامناسبی قرار دارند.
معمولا دیواره روده از ورود مولکولهای بزرگ به جریان خون پیشگیری میکند و روده نشت کننده، که بر اثر وجود بیش از حد روی به وجود میآید، باعث میشود روده نتواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد.
به گزارش طبنا، حساسیتهای غذایی، آسم و اوتیسم میتوانند از دیگر بیماریهای ناشی از این سندرم باشند. برخی از محققان معتقدند که میتوان با مصرف پروبیوتیک، غذاهای بدون گلوتن و رژیمهای غذایی کم شکر، این سندرم را درمان کرد.
مترجم: نادیا زکالوند
نظر شما